Bine ai venit pe pagina noastră de Cariere, unde poți explora oportunități interesante de a te alătura echipei noastre și de a-ți dezvolta cariera alături de noi.

Cariere

Bine ai venit pe pagina noastră de Cariere, unde poți explora oportunități interesante de a te alătura echipei noastre și de a-ți dezvolta cariera alături de noi.

Connect44 este o companie dinamică și inovatoare, care depășește constant limitele a ceea ce este posibil în telecomunicații. Echipele noastre sunt formate din indivizi talentați din medii diverse, care împărtășesc o pasiune pentru excelență și un angajament de a oferi rezultate remarcabile.

Cultura Companiei

Viziunea Noastră:

Crearea unui avantaj competitiv consistent și durabil prin oameni implicați și cultură vibrantă.

Misiunea Noastră:

Connect44 este un angajator de top și un mediu minunat de lucru care atrage, angajează și dezvoltă profesioniști talentați, foarte calificați, capabili să ofere viziunea și misiunea companiei și să-iexecute strategia.

Abordarea noastră din punctul de vedere al culturii companiei este construită pe 3 piloni principali:

Dezvoltarea durabilă a talentelor Eficacitatea organizațională Cultura progresivă
Connect44 este o companie dinamică și inovatoare, care depășește constant limitele a ceea ce este posibil în telecomunicații. Echipele noastre sunt formate din indivizi talentați din medii diverse, care împărtășesc o pasiune pentru excelență și un angajament de a oferi rezultate remarcabile.

One Team. Connected.

One Team. Connected.

One Team. Connected.

One Team. Connected.

One Team. Connected.

One Team. Connected.

Să lucrezi la Connect44 are un sentiment real de familie.

Colegii cu care lucrez sunt cei care fac jobul special. Îmi produce o mare mândrie să văd echipele noastre lucrând îndeaproape împreună pentru a aduce succesul Connect44, precum și pentru noi înșine ca indivizi.

Este o adevărată plăcere să lucrezi într-un mediu atât de strâns. Îmi oferă o satisfacție excelentă în muncă și mi-a oferit oportunități fantastice de progres de-a lungul carierei mele. După 13 ani, rămân foarte încântat de ceea ce ne rezervă viitorul.

Michael Dakin

UK Managing Director

Connect44 Testimonials

Am început la Connect44 ca stagiară, în prezent mă ocup de o gamă variată și interesantă de sarcini.

Am început la Connect44 ca stagiară și am progresat continuu, așa că astăzi, în calitate de People Operations Specialist, sunt responsabilă pentru o gamă variată și interesantă de sarcini. În cei 9 ani petrecuți la Connect44, pot spune că am făcut întotdeauna parte dintr-o echipă armonioasă și funcțională, unde distracția nu este și nu a fost niciodată neglijată. Împreună avem o gamă largă de abilități, cu care ne sprijinim clienții și îi ajutăm să-și atingă obiectivele.

La Connect44, suntem încurajați zilnic să ne folosim abilitățile, profitabilitatea, să ne dezvoltăm, să învățăm și să contribuim cu ideile noastre. Sunt mândră și onorată să mă aflu printre oameni atât de incredibil de talentați și sunt recunoscătoare pentru oportunitatea de a contribui la succesul continuu al companiei.

Jovana Malinic

People Operations Specialist

Connect44 Testimonials

Apreciez încrederea pe care mi-a acordat-o Connect44.

Connect44 are mai multe birouri în toată Europa și faptul că am avut plăcerea de a le vizita a însemnat că am putut să asist direct la pasiunea și energia incredibilă care se află nu numai în biroul nostru din Marea Britanie, ci și în întregul Grup.

Să lucrezi la Connect44, ca în orice organizație, înseamnă să întâmpini provocări de zi cu zi, deoarece lucrăm pentru a oferi cele mai bune servicii posibil pentru clienții noștri, dar știind că toată lumea din echipa ta se străduiește împreună spre măreție înseamnă că dacă trebuie să lucrezi ore lungi, dacă te blochezi sau ai câteva săptămâni deosebit de dificile, există întotdeauna colegi care îți oferă o mână de ajutor sau se oferă să îți cumpere o halbă de bere după ce ați terminat o zi lungă. Cred cu adevărat că ingredientul cheie al succesului Connect44 este alcătuit dintr-un sentiment cu adevărat unic de a fi parte din „One Team” sau din familia Connect44.

James Searle

UK Services Director

Connect44 Testimonials

Sunt foarte recunoscătoare că m-am alăturat echipei Conncet44 în urmă cu mai bine de 5 ani, la acea vreme o nouă companie pe piața românească, pentru a urma proiectul Maya, pe care l-am ajutat să pornească atunci când lucram la compania anterioară. De atunci, Maya Project mi-a rămas în inimă datorită oamenilor care lucrează pentru proiect și a spiritului extraordinar de echipă. Simt că a fost o provocare care a dat roade, deoarece am văzut cum proiectul crește și am avut ocazia să-l ajut să evolueze, iar echipa internațională Maya să devină mai unită și să se dezvolte într-un adevărat OneTeam de-a lungul timpului.

Connect44 mi-a oferit posibilitatea de a crea relații de muncă mai strânse, de a-mi face vocea auzită și de a-mi fi luate în considerare sugestiile, toate acestea fiind valori importante pentru mine, pe care nu le-am găsit în alte companii multinaționale de telecomunicații la care am mai lucrat. Mă simt împuternicită de managerii mei din România și Marea Britanie să creez creștere și schimbare pozitivă și mă simt apreciată ca om, nu ca o mașină de lucru sau doar un alt număr legat de un buget. Mulțumesc tuturor celor care mi-au fost alături în această călătorie și aștept cu nerăbdare următoarele lucruri care vor urma.

Monica Miclea

Service Delivery Manager

Connect44 Testimonials

Job-uri

Cauți o companie care își prețuiește angajații și care promovează o cultură a colaborării și inovației?

La Connect44 suntem dedicați creării unui loc de muncă în care toată lumea să poată prospera și să își atingă întregul potențial. Alătură-te echipei noastre de profesioniști pasionați care se angajează să ofere rezultate remarcabile și să facă diferența în lumea telecomunicațiilor. Cu oportunități de avansare în carieră, formare continuă și dezvoltare, împreună cu un mediu de lucru favorabil și incluziv, Connect44 este locul perfect pentru a îți duce cariera la următorul nivel.

Invoice Processing Administrator

For our new services and operations center in Romania we are now looking for a motivated team player as Invoice Processing Administrator.
Romania, Bucharest Vezi Job

Voice Core Signalling

For our new services and operations center in Romania we are now looking for a motivated team player as Voice Core Signalling.
Romania, Bucharest Vezi Job

Site Access Coordinator

For our team in Romania we are looking for a Site Access Coordinator
Romania, Bucharest Vezi Job

Telecom Implementation Engineer

For our new services and operations center in Romania we are now looking for a motivated team player as Telecom Implementation Engineer
Romania, Bucharest Vezi Job

Procesul nostru de recrutare

Procesul nostru de recrutare este conceput pentru a găsi cei mai buni candidați care se potrivesc perfect echipei noastre. Începe cu revizuirea CV-urilor și scrisorilor de intenție pentru a identifica cei mai calificați candidați. Apoi, efectuăm contacte telefonice pentru a afla mai multe despre experiența și calificările lor. Candidații care trec în runda următoare vor participa la interviuri în persoană sau video cu echipa de angajare. Apreciem diversitatea și incluziunea în procesul nostru de angajare și ne străduim să creăm o experiență primitoare și pozitivă pentru toți candidații. Credem în comunicarea transparentă și oferim actualizări în timp util pe tot parcursul procesului. Procesul de selecție (selecție prin telefon/online) Primul interviu Prima invitație la interviu cu TAS si Hiring Manager Al doilea interviu cu Hiring Manager Verificarea referințelor TAS informează candidatul Ofertă către Candidat Comunicarea ofertei către candidat Onboarding Înregistrare, Payroll, SAP, CRM și pregătirea spațiului de lucru

Începe-ți cariera cu noi

starting a career in the telecommunications industry

Ești interesat să începi o carieră în industria telecomunicațiilor? Nu mai căuta! Oferim oportunități interesante persoanelor care sunt pasionate de tehnologie și sunt dornice să învețe și să se dezvolte.

Ca membru al echipei noastre, vei avea șansa de a lucra cu tehnologii de ultimă oră, de a colabora cu profesioniști talentați și de a avea un impact real asupra industriei. Oferim salarii competitive, beneficii cuprinzătoare și o serie de avantaje menite să susțină bunăstarea și fericirea angajaților noștri.

Aplică acum