Experți cu înaltă calificare în planificarea rețelelor, specializați într-o varietate de servicii, inclusiv fix, core, fibră, transmisie radio, acces radio, sisteme de antene distribuite, Wi-fi și alte servicii specializate.

Planificarea rețelei

Experți cu înaltă calificare în planificarea rețelelor, specializați într-o varietate de servicii, inclusiv fix, core, fibră, transmisie radio, acces radio, sisteme de antene distribuite, Wi-fi și alte servicii specializate.

Planificarea rețelei CORE

Connect44 oferă servicii de rețea de bază de la Centrele sale de excelență și Centrele de operațiuni de rețea (NOC) din Marea Britanie și România. Serviciile noastre pentru rețeaua CORE includ servicii de planificare, optimizare, integrare, monitorizare, intervenție de la distanță și asistență pe teren operatorilor de rețele mobile, rețelelor fixe de telecomunicații, furnizorilor de rețele de agregare, clienților interni și externi a rețelei de fibră și furnizorilor de site-uri de telecomunicații...

Planificarea și proiectarea arhitecturii de rețea

Echipele noastre de experți furnizează soluții de arhitectură de rețea clienților noștri operatori de rețea, inclusiv aranjarea și interconectarea elementelor de rețea, switch-uri, routere, gateway-uri și servere. Soluția de arhitectură va acoperi factorii impliciți, scalabilitate, redundanță și toleranță la erori, plus cerințe specifice operatorului, pentru a asigura ținte specifice de disponibilitate și management eficient al traficului.

Echipele noastre de analiză a traficului monitorizează tiparele de trafic, pentru servicii de voce, date și multimedia, plus orice elemente critice pentru a determina cerințele de capacitate a rețelei și pentru a determina cerințele de bază ale serviciilor de rețea, permițând echipelor noastre de planificare a capacității să determine încărcările de trafic și să gestioneze cerințele de lățime de bandă, porturi și circuite.

Dimensionarea, rutarea și comutarea rețelei

Echipa noastă de experți în dimensionarea rețelei definește parametrii fizici și logici ai elementelor de rețea, inclusiv numărul de legături, porturi și interfețe necesare pentru conectarea diferitelor componente de rețea. Selectăm tehnologii și protocoale adecvate pentru a asigura transferul eficient de date și compatibilitatea între elementele de rețea pentru a ne asigura că rețelele clienților noștri MNO funcționează la performanță de vârf, lucrând cu politicile de rutare a traficului specifice clientului și de comutare pentru a direcționa eficient traficul în rețea.

Reziliența, redundanța și securitatea rețelei

Planificatorii noștri de rețea CORE se asigură că rețeaua de bază este proiectată cu redundanță și rezistență pentru a atenua impactul serviciilor și a securiza disponibilitatea rețelei, planificarea și implementarea elementelor de rețea redundante, stabilirea rutelor de rezervă și atenuarea defecțiunilor și a congestionării rețelei.

Asigurarea securității rețelei de bază are cea mai mare importanță. Planurile de bază ale rețelei includ măsuri de securitate, cum ar fi firewall-uri, sisteme de detectare a intruziunilor, mecanisme de criptare și politici de control al accesului pentru a proteja împotriva accesului neautorizat, a scurgerii de date și a întreruperilor de servicii.

Optimizarea rețelei CORE

Planificatorii noștri de rețea CORE au o experiență aprofundată în optimizarea inițială a rețelelor de bază și în optimizarea continuă esențială a rețelei și a elementelor necesare pentru a menține performanța rețelei și pentru a menține constant experiența utilizatorului.

 

Elemente cheie de proiectare a rețelei CORE

Elementele cheie ale planificării, construirii și managementul retelelor CORE oferă siguranța că rețelele clienților noștri Voice Core oferă clienților lor servicii optime în ceea ce privește calitatea, continuitatea și fiabilitatea. Ajutăm operatorii să-și proiecteze și să-și optimizeze rețelele CORE pentru a oferi servicii de voce sigure, fiabile, de înaltă calitate, pentru clienții lor. Asigurarea acestor elemente cheie reprezintă baza succesului nostru în deservirea clienților noștri Fix și MNO:

Network Architecture Design – arhitectură vocală personalizată; interconectarea elementelor pentru gateway-uri media, soft switch-uri, SBC-uri și gateway-uri, asigurând capacitate, scalabilitate, redundanță și eficiență.

Planificarea capacității de apel – determinarea corectă a cerințelor de resurse pentru traficul de voce, volumele de vârf, sarcina de semnalizare și traficul simultan pentru a determina eficient capacitățile elementelor de rețea.

Selecția codecului – alegerea codecurilor este semnificativă în determinarea echilibrului între calitatea apelului și lățimea de bandă; alegerea corectă a codecurilor determină, de asemenea, cerințele de capacitate și influențează costurile de operare.

Redundanță și rezistență – planificarea redundanței și rezistenței asigură disponibilitate și fiabilitate ridicate. Conexiunile redundante, elementele și mecanismele de rețea asigură serviciul vocal neîntrerupt în cazul unor defecțiuni ale echipamentelor sau rețelei, dar este costisitor; eficiența și acuratețea este cheia.

QoS și ingineria traficului – QoS este esențială pentru menținerea calității apelurilor. Ingineria de trafic implementată corect are ca rezultat resurse suficiente, calitate optimă a apelurilor și minimizează congestionarea.

Core Network Security – serviciile de voce sunt comunicații sensibile și securitatea este vitală, inclusiv criptarea, protocoalele de semnalizare securizate, controlul accesului și autentificarea.

Servicii de planificare RAN

Connect44 oferă servicii de planificare a rețelei, planificare a capacității și servicii de optimizare către furnizorii și operatorii de rețele din Marea Britanie și Europa. Asigurăm recunoașterea, înțelegerea și sprijinirea soluțiilor de schimbare ale clienților în rețelele lor de acces radio (RAN).

Servicii de planificare Radio

Connect44 te ajută să-ți gestionezi schimbarea rețelei. De exemplu, gestionăm capacitățile, acoperirea rețelei, introducem noi produse, gestionăm spectrul, realocăm și migrăm frecvențele asociate etc.

Serviciile noastre de planificare, integrare și optimizare operațională sunt agnostice față de furnizor. Oferim servicii de planificare cu unul sau mai mulți operatori și putem utiliza instrumentele de planificare ale furnizorului, ale operatorului sau propriile noastre resurse.

Serviciile Connect44 sunt supuse unor procese de îmbunătățire continuă și includ proiectare prealabilă la nivel înalt, proiectare detaliată la nivel scăzut, modelarea capacității, acoperirii și propagării, planificarea și optimizarea parametrilor. Avem o experiență specifică în crearea și încărcarea/scriptarea datelor de rețea și elementelor de rețea, utilizând instrumentele dezvoltate de Connect44, eliminând dependența de instrumentele de gestionare a datelor proprietare ale furnizorului. Oferim, de asemenea, sondaje și planificare DAS și soluții în clădire, planificarea densificării 5G.

Sisteme In-Building

Connect44 oferă soluții de telecomunicații in-building și planificare a sistemelor de antene distribuite în Marea Britanie și Europa, deservind spații industriale, comerciale și de vânzare cu amănuntul, inclusiv terminale feroviare importante și aeroporturi.

Amploarea proiectelor variază de la spații unice la complexe industriale, oferind o soluție end-to-end prin servicii inteligente de fezabilitate, planificare și proiectare.

Connect44 utilizează cele mai recente instrumente de măsurare a acoperirii sondajelor și instrumente de planificare radio pentru a îndeplini cerințele clienților și pentru a oferi soluții optime pentru viitor, bazate pe capacitatea prevăzută și creșterea fizică. În plus, oferim servicii de optimizare post-integrare pe măsură ce lumea se schimbă în jurul soluției clienților.

Servicii de antene distribuite (DAS)

Connect44 oferă servicii DAS end-to-end unora dintre cei mai mari furnizori de infrastructură și servicii găzduite și furnizori de site-uri din Marea Britanie și Europa. Suntem adesea implicați în etapele de proiectare a amenajării clădirii-construcții și construcției infrastructurii, pentru a planifica locația interfețelor operatorilor de rețea, rutele de cablu și locațiile optime ale sistemului de antene.

Pentru clădirile vechi, centrele de vânzare cu amănuntul până la complexe comerciale și imobile, oferim servicii de fezabilitate și sprijinim clienții în selectarea celei mai eficiente soluții pentru cerințele planificate și prognozate de creștere geografică și a capacității.

Planificarea Macro Radio Access Network (RAN)

Cu mai mult de două decenii de experiență, Connect44 oferă resurse și servicii de planificare și optimizare RAN end-to-end pe piețele sale din Europa și Marea Britanie.

Recunoaștem și înțelegem planificarea și optimizarea rețelei radio ca fundament și unul dintre cele mai importante aspecte pentru construirea, operarea și managementul capacității cu succes a unui RAN.

Radioul este interfața cea mai apropiată de utilizatorul mobil și, prin urmare, influențează foarte mult calitatea percepută.

Planificarea RAN de generație următoare

Planificarea RAN a condus în mod tradițional fiecare aspect al creării arhitecturii radio fizice și a structurilor sale suport, sistemele de antene hardware radio, inclusiv chiar și locația centrelor de comutare a rețelei centrale. Într-adevăr, activitatea de planificare și optimizare Radio determină costul și eventual viabilitatea întregului sistem.

În arhitecturile 5G și, mai ales, în 5G Stand Alone (5G-SA), trecem la o nouă generație de aspecte de planificare radio, în care rețelele Core/RAN și funcționalitățile devin estompate una în cealaltă și importanța crescândă a planificării și optimizării aplicațiilor cu latență ultra scăzută, care necesită cel mai mare debit posibil de date - optimizare a planului radio și continuitate a sesiunii de aplicații critice și continuitate a sesiunii de continuitate și continuitate a datelor.

Small Cell

Small Cell sau Macro, înțelegem complexitățile tuturor domeniilor de planificare RAN, optimizând acoperirea prin aplicațiile cu celule mici și asigurând transferul fără întreruperi către și de la stratul Macro pentru continuitatea serviciului și provocările capacității pe straturile de celule mici pe măsură ce crește cerințele de densificare.

În 5G-SA vor exista unele dintre cele mai mari provocări încă de depășit, deoarece planificatorii Connect44 gestionează sinergiile dintre straturile de bază, marginea celulei, macro și celule mici, optimizând acoperirea în zone dificile, latența și aplicarea conținutului în limitele constrângerilor de mediu, locații disponibile ale site-urilor, capacitatea hardware și cererea de capacitate.

Site-uri și rețele Vendor-Agnostic (VA)

Compania Connect44 deservește furnizorii de soluții Vendor Agnostic de mulți ani, de la furnizarea de sisteme simple de antenă partajată, până la ultimele generații de sisteme radio partajate multi-utilizator optimizate, aplicații MORAN pentru soluții de furnizori multipli și fiind implicată puternic în soluțiile independente de furnizor (VA) în 5G și 5G-SA.

Din 2020, Connect44 a fost implicată în spațiul 5G și 5G-SA, ORAN și Vendor Agnostic, lucrând cu MNO , furnizori și integratori de top din Marea Britanie și Europa.

5G-Stand-Alone (5G-SA) a cunoscut cea mai mare proliferare a aplicațiilor Vendor Agnostic și vom continua să ne dezvoltăm serviciile pe măsură ce mediul 5G-SA devine complet definit.

Transport & Conectivitate

Înțelegem provocările complexe cu care se confruntă operatorii de rețea în furnizarea de soluții de mare capacitate, rentabile și cu latență redusă pentru clienții lor. Expertiza noastră în planificarea microundelor și adaptarea la schimbare ne permite să oferim soluții personalizate pentru a satisface nevoile specifice ale clienților noștri. Oferim servicii end-to-end de fibră, de la fezabilitate până la acceptarea on-premise, asigurându-ne că clienții noștri au infrastructura necesară pentru a-și susține operațiunile. Cu experiența noastră vastă în planificarea și proiectarea fibrelor, suntem bine poziționați pentru a oferi clienților noștri soluții de transport și conectivitate fiabile și eficiente.

Planificare Microunde

Înțelegem provocările cu mai multe fațete care afectează planificarea transportului operatorilor de rețea și necesită o arhitectură de rețea centrată pe date în continuă evoluție.

Găsim soluții în haosul schimbărilor rapide ale cererii demografice și geografice și al schimbărilor tehnologice care necesită beneficiile flexibile, cu costuri reduse și latență redusă ale transmisiei cu microunde, dar și beneficiile de mare capacitate și stabilitate ridicată ale soluțiilor de transport cu fibre.

Serviciile de planificare cu microunde de la Connect44 continuă să fie la mare căutare, deoarece cerințele pentru fibră ajung din ce în ce mai departe în zonele rurale pentru a oferi stabilitate pentru soluții de comunicații ultra-fiabile, cu latență scăzută (URLLC).

Experiență de planificare

În toată Europa, Connect44 a planificat, livrat și gestionat zeci de mii de conexiuni de rețea radio punct-la-punct (microunde) și fibră (FTTx), care vor fi de ordinul sutelor de mii până la mijlocul anilor 2020 pentru aplicații rezidențiale, comerciale și specifice site-ului.

Un număr semnificativ dintre acestea au fost conexiuni de rețea de acces radio (RAN) care permit fiecare generație de tehnologie mobilă.

Planificarea transport

Pentru restul acestui deceniu și mai departe de atât, creșterea exponențială în evoluție a volumelor de date transportate pentru cerințele comerciale de la business-to-business și de la mașină la mașină și dispariția tehnologiilor moștenite de transport mobile și cu microunde vor continua cererea pentru activități de planificare a transportului de înaltă calitate.

Connect44 este pregătită să îndeplinească și să depășească cerințele clienților.

Planificarea retelei de transport Microwave

Connect44 furnizează o gamă largă de servicii, de la funcții externalizate, cum ar fi vizitele de preinstalare a site-ului (PIV), audituri ale activelor cu microunde și validarea completării datelor, prin gestionarea activă a capacității până la servicii complete de planificare la cheie a microundelor, în care Connect44 va furniza strategia clientului și va obține rezultatul dorit, asigurând întotdeauna eficiența prin planificarea combinată a arhitecturii și capacității rețelei.

Pentru validarea liniei de transport cu microunde a site-ului, Connect44 folosește echipa sa pilot internă și cea mai recentă tehnologie de drone pentru a crea un mediu 3D pe platforma noastră MYX, atenuând vizitele la fața locului și permițând identificarea, în detaliu, a oricăror probleme pe calea Line-of-Site (LoS), de pe desktopul planificatorului de transport într-un mediu 3D virtual.

Planificarea si tranzitia Microwave

Connect44 poate susține, asista sau livra la cheie cerințele de creștere/schimbare ale unui client, dezvoltând în mod flexibil cerințele de schimbare pe măsură ce rețeaua clientului crește și cerințele se modifică, asigurând întotdeauna controlul planului și profiluri de investiții eficiente pentru a gestiona schimbarea în limita bugetului.

Connect44 are o experiență bogată în planificarea și gestionarea tranziției de la transmisia cu microunde la fibră și atenuarea impactului asociat.

Planificarea rețelei de fibră optică

Indiferent dacă ai nevoie de conectivitate Fibră locală sau fibră națională către orice locație viabilă (FTTx), pasivă sau activă, Connect44 asigură o gamă largă de experiență în planificare, proiectare, livrare și management operațional a mii de conexiuni FTTx. Echipa noastră experimentată de consultanți, planificatori și designeri oferă o propunere completă pentru a asigura îndrumarea și sprijinul expert de la fezabilitate până la operare și monitorizare, în centrele noastre de operațiuni de rețea de ultimă generație din România, Spania și Marea Britanie.

Consultanță

De la studiul de fezabilitate la planul strategic, experții noștri te vor ghida prin deciziile de investiții critice pentru a face alegerile potrivite pentru strategia ta de fibră, fie că este vorba de planificarea, construirea, gestionarea sau toate cele de mai sus.

Sprijinim fiecare pas al călătoriei tale, sau asigurăm livrarea la cheie, de la decizia cu privire la cea mai bună selecție de tehnologie pentru cel mai bun rezultat, la proiectare la nivel înalt și la nivel scăzut, managementul capacității, managementul bugetului, optimizarea bugetului, achiziția și servituțile, livrarea rutei fizice, instalare, activare, testare la nivel de sistem, transfer la operare și management al rețelei.

Elaborare soluții de nivel înalt (HLD)

Echipa noastră de proiectare va lucra cu cerințele tale pentru a crea un HLD. HLD este adesea înțeles greșit ca prima etapă a livrării, este de fapt și un instrument cheie pentru a valida cerințele și rezultatele afacerii clienților; topologia, tehnologia, protocoalele, validarea bugetului, componentele cheie și aspectele importante care trebuie luate în considerare pentru managementul costurilor și autoritatea de guvernare.

HLD alimentează alte aspecte pentru livrare, cum ar fi proiectarea de nivel scăzut (LLD), stabilirea bugetului de livrare și planurile de livrare la nivel înalt.

Design de nivel scăzut (LLD)

LLD (Low-Level Design) definește detaliile necesare pentru construirea, implementarea și activarea rețelei, cum ar fi specificația componentelor, maparea conectivității, parametrii detaliați de gestionare a capacității, configurarea dispozitivelor, alocarea porturilor, adresele IP etc.

Planificatorii experți și managerii de livrare de la Connect44 pot ajuta la crearea planurilor detaliate și programarea necesară pentru a crea Proiecte de nivel scăzut pentru fiecare site individual din întreaga rețea.

Alte activități de proiectare

De la HLD și LLD există o serie de alte activități de management de proiect și alte activități de planificare care vor fi implementate, cum ar fi maparea rutelor fizice de fibră, planificarea dependenței, alinierea planificării livrării la dependențe, suport pentru livrarea pe teren etc.

Managerii de proiect și managerii de livrare Connect44 au o experiență bogată în lucrul cu clienții și planificatorii pentru a crea proiecte detaliate și programele de livrare asociate care să obțină rezultate de succes.

Planificare și proiectare de fibră optică

Connect44 oferă un portofoliu end-to-end de servicii de fibră, de la fezabilitate până la acceptarea locală. Cunoaștem planificarea fibrelor; am finalizat mii de activități de planificare FTTx (zeci de mii până la mijlocul anilor 2020) pentru livrarea de rețele vechi și noi de fibră, studiu, aplicare, săpare și instalarea instalațiilor, mobilier stradal, pana la stadiul de infrastructura pregatit pentru tragere fibră.

Studii de fezabilitate pentru retele de fibră

Connect44 finalizează auditurile de control al calității și managementul activelor existente ale fabricii, planifică capacități de fibră, noduri, repetoare, splitere, puncte de îmbinare, ODF-uri stradale, până la terminarea la sediu.

Operatorii noștri sunt instruiți și certificați în instrumente și programe comune, cum ar fi Megaplan și QGIS. Avem o echipă puternică, care împreună au peste 10 ani de experiență în planificarea fibrei, vom implementa proiectele tale eficient și precis.

Proiectarea rețelelor de fibră optică

Procesul nostru de proiectare începe prin analiza zone inconjuratoare, de la conducte, racordare la rețelele existente, trase construite în zonă etc. Pe baza răspunsurilor la aceste întrebări, suntem capabili să oferim o evaluare la nivel înalt care va permite estimarea bugetului de fezabilitate.

Planificarea detaliată și utilizarea infrastructurii existente permite eficient optimizarea costurilor. Analiza aprofundată a utilităților vechi previne potențialele întârzieri în faza de inginerie civilă a livrării/extinderii FTTx. Identificarea potențialilor blocanți în stadiile incipiente, cum ar fi obstacolele sau blocajele de traversare a drumurilor sau întârzieri, costurile în exces și cheltuielile regretabile.

Managementul comenzilor și livrărilor de fibre

Echipa noastră de specialiști cunoaște livrarea de fibră, prin urmare cunoaștem toate punctele de eșec pentru livrarea de fibră și asistăm clienții prin gestionarea comenzilor de fibră și a procesului de livrare a livrării de fibră furnizor-produs.

Ne asigurăm că comenzile sunt corect validate și acceptate, atenuând întârzierile; ne asigurăm că rezervarea accesului la spații și accesul fizic la locații are loc conform planului și ne asigurăm că acceptarea produselor din fibră și înregistrările așa cum au fost construite sunt finalizate.

Sună simplu, dar există o multitudine de dependențe de gestionat. Clienții noștri obțin o creștere semnificativă a succesului livrărilor în toate etapele procesului prin activitățile noastre de gestionare a comenzilor.

Validarea livrării fibrelor

Connect44 sprijină clienții, asigurându-se că livrarea produselor lor din fibră este finalizată în conformitate cu specificațiile comenzii, atenuând problemele de performanță sau de conectivitate fizică.

Efectuăm verificări specifice pentru a ne asigura că punctul de prezență al fibrei a urmat ruta sigură specificată și se află în locația specificată la fața locului, printre alte activități de validare, până la finalizarea măsurătorilor independente de performanță a fibrei pentru a valida atenuarea și debitul.