Connect44 este furnizorul tău de încredere pentru soluții în domeniul rețelelor fixe și mobile, cu o experiență vastă de peste două decenii în industrie.

Portofoliul nostru de soluții

Connect44 este furnizorul tău de încredere pentru soluții în domeniul rețelelor fixe și mobile, cu o experiență vastă de peste două decenii în industrie.

Oferim o gamă cuprinzătoare de soluții și servicii clienților noștri acoperind planificarea, construirea și managementul rețelelor de telecomunicații. Livrăm soluții personalizate care satisfac cerințe comerciale și operaționale specifice, asigurând eficiență și rentabilitate.

Echipa noastră pan-europeană de experți lucrează îndeaproape cu clienții în toate etapele de planificare, construire și management, de la concept până la finalizare.

Oferim soluții complete la comandă pentru clienții noștri și ne mândrim cu adoptarea celor mai recente tehnologii și celor mai bune practici din industrie prin care asigurăm cea mai bună performanță, fiabilitate și securitate posibile în rețea.

Indiferent dacă ai nevoie de ajutor pentru planificarea, construirea sau managementul rețelei tale de telecomunicații, Connect44 are cunoștințele și expertiza pentru a oferi rezultate excepționale. Construim parteneriate de lungă durată cu clienții noștri și ne angajăm să oferim servicii excepționale care îndeplinesc și depășesc așteptările.

Contactează-ne astăzi și lasă-ne să te ajutăm în îndeplinirea proiectelor tale.

Contactează-ne
Planificarea rețelei

Planificarea rețelei

Abordarea noastră strategică a planificării rețelei, combinată cu modelarea afacerilor, ne permite să oferim soluții rentabile pentru a sprijini toate nevoile clienților noștri.

Lucrând într-o gamă largă de servicii de rețea critice, inclusiv fixe, CORE, fibră, transmisie radio, acces radio, sisteme de antene distribuite și Wifi, înțelegem importanța planificării pe termen lung.

Echipa noastră de experți lucrează îndeaproape cu clienții pentru a se asigura că rețelele lor sunt proiectate pentru a satisface atât cerințele actuale, cât și pe cele viitoare.

Contactează-ne astăzi pentru a afla mai multe despre cum te putem ajuta să îți planifici rețeaua de telecomunicații.

Planificarea rețelei
Construirea rețelei

Construirea rețelei

În calitate de furnizor de top de soluții de rețea end-to-end în Europa și Marea Britanie, ne mândrim cu oferirea unui portofoliu cuprinzător de servicii, cu accent pe furnizarea tuturor serviciilor în toate țările.

Echipa noastră de experți are experiență în livrarea unei game largi de servicii, inclusiv fibră până la sediu, achiziție de site-uri de telecomunicații, livrare RAN, precum și servicii de proiectare și inginerie structurală în toată Europa.

Indiferent de cerințele de rețea, Connect44 îți poate oferi soluțiile de care ai nevoie pentru a îți îndeplini obiectivele de afaceri. Echipa noastră este dedicată furnizării de servicii de cea mai înaltă calitate și lucrăm îndeaproape cu clienții noștri pentru a ne asigura că nevoile acestora sunt îndeplinite pe parcursul proiectului.

Contactează-ne astăzi pentru a afla mai multe despre modul în care Connect44 poate oferi soluții de rețea end-to-end pentru afacerea ta.

Construirea rețelei
Managementul rețelei

Managementul rețelei

Connect44 are centre de operațiuni de rețea (NOC) în România, Marea Britanie, Spania și Malaezia. Ele sunt echipate pentru a oferi fiecărei regiuni operațiuni continue de rețea - inclusiv monitorizare, diagnosticare a defecțiunilor și ingineri pentru suport pe teren, pentru a asigura operațiuni fără întreruperi pentru clienții noștri.

Pentru proiectele planificate care necesită lucru în afara orelor de lucru obișnuite în Europa, operăm un centru de operațiuni de livrare (DOC) dedicat în Malaezia. Acest lucru oferă asistență concentrată în afara orelor de program pentru resursele de livrare la sol, permițând implementarea de la distanță și livrarea upgrade-ului de software. Recunoaștem importanța furnizării de asistență 24/7/365 clienților noștri, iar NOC-urile și DOC-urile noastre ne permit să oferim acest lucru cu o eficiență excepțională.

Contactează-ne astăzi pentru a afla mai multe despre operațiunile noastre de rețea și capabilitățile de asistență pentru livrare.

Managementul rețelei

Portofoliul nostru de soluții