Connect44 este un furnizor de soluții pentru rețele fixe și mobile extrem de reputat și de încredere, având peste două decenii de experiență în industrie.

Servicii pentru rețele fixe și mobile

Connect44 este un furnizor de soluții pentru rețele fixe și mobile extrem de reputat și de încredere, având peste două decenii de experiență în industrie.
Pentru operatori de rețele mobile (MNOs)

Pentru operatori de rețele mobile (MNOs)

Cu peste două decenii de experiență în furnizarea cu succes a serviciilor de telecomunicații fixe și mobile pentru operatorii de telefonie mobilă din Europa, Marea Britanie și Scandinavia, Connect44 a fost în permanență adaptat schimbărilor din industrie pentru a prognoza, dezvolta și furniza servicii care să răspundă cerințelor în evoluție ale clienților noștri.

Pe măsură ce industria de telecomunicații mobile continuă să crească exponențial în capacitate și tehnologie, ne angajăm să rămânem în fruntea acestei evoluții.

Companii de turnuri

Cu o experiență de peste două decenii în furnizarea de servicii de construire și gestionare a planurilor pe site-urile de telecomunicații, Connect44 va menține și va adapta întotdeauna serviciile la cerințele în schimbare ale MNO-urilor și furnizorilor de site-uri. Pe măsură ce peisajul se schimbă pentru proprietatea infrastructurii de telecomunicații și se dezvoltă responsabilitățile de dezvoltare a site-ului între MNO și furnizorul site-ului, Connect44 oferă o gamă de servicii în întreaga Europă de care beneficiază atât proprietarii unic de site, cât și cei cu un portofoliu multinațional.

Experții în domeniu, împreună cu Centrele de excelență în domeniile cheie ale Planificării, Construirii și Gestionării, ne ajută să livrăm eficient, eficient și economic pentru furnizorii de rețele mobile, fixe și de fibră din Europa, Marea Britanie și Scandinavia.

Serviciile de proiectare pentru infrastructura site-ului, RAN și transport sunt furnizate de echipa de servicii Connect44 3D Environment. Cu birouri în 11 țări europene și unitatea noastră de proiectare internă și Centrul de excelență în Spania, Germania și Polonia, oferind un serviciu complet de proiectare end-to-end de mediu virtual, design de site-uri de birou și servicii de proiectare structurală.

Centrele de excelență Connect44 Site Build sunt situate în Germania pentru activitățile de construcție a site-ului Macro RAN și Fiber Build și în Den Haag, Țările de Jos, pentru soluții în clădire și sisteme agnostice de furnizor.

Capacitatea noastră de construcție RAN și transport oferă atât servicii de construcție de fibră, cât și servicii de construcție a site-ului RAN în Germania, Țările de Jos și Marea Britanie și se extinde rapid pe alte piețe Connect44, furnizând cu succes servicii de construire a infrastructurii end-to-end.

Companii de turnuri
Companii de fixed & fibră

Companii de fixed & fibră

Indiferent dacă ai nevoie de conectivitate Fibră locală sau FTTx națională de fibră, pasivă sau activă, Connect44 oferă un portofoliu end-to-end de servicii în planificarea fibrei, construcții și servicii operaționale NOC, cu capacitatea de a livra proiecte de la infrastructura națională la un singur site, last-mile tails.

Echipa noastră experimentată de consultanți, planificatori și designeri oferă o propunere completă pentru a asigura îndrumarea și suportul expert, de la fezabilitate până la operațiuni și monitorizare, în centrele noastre de operațiuni de rețea de ultimă generație din România, Germania și Spania.

 

Proiectele noastre recente includ:

Peste 20.000 de conexiuni la domiciliu

Peste 500 de conexiuni la rețea privată

Un proiect de planificare de peste 1000 km

Lucrări Civile pentru 500+Km; canalizare de șanț și tragere de fibre

STUDIU DE CAZ
În Germania, Connect44 rămâne un furnizor important de fibră:

Planificarea rutei de peste 250 km pentru principalul operator de rețea din Germania

20.000 de conexiuni pe an la nivel național

Traseu de 80 km în Bornheim, Germania

Traseu de 50 km în Köln pentru un operator local de fibră

Traseu de 220 km în Viersen pentru un operator local de fibră

Traseu de 30+Km în Bonn pentru principalul operator de rețea din Germania

35+Km traseu în Rheinbach pentru un operator local de fibră

Traseu de 80+km în Neidersachsen-Hamburg pentru un operator global de fibră

Furnizori de echipamente de rețea

Cei mai longevivi clienți ai Connect44 de peste două decenii sunt furnizorii de echipamente de telecomunicații. Când compania a fost înființată în 2000, afacerea s-a concentrat mai întâi pe furnizarea de resurse de specialitate înainte de a se dezvolta într-un furnizor de servicii, oferind o gamă completă de servicii de telecomunicații fixe și mobile în Planificare, Construire și Management.

Cu mai mult de două decenii care furnizează cu succes resurse și servicii de telecomunicații fixe și mobile pentru MNO-uri din întreaga Europă, compania Connect44 este foarte conștientă de nevoile clienților noștri. Odată cu ritmul rapid al schimbării în telecomunicațiile mobile, Connect44 a anticipat și s-a adaptat întotdeauna schimbărilor și vom continua să oferim rezultate de succes clienților existenți și noi.

Industria telecomunicațiilor mobile a dezvoltat întotdeauna tehnologia și capacitatea într-un ritm exponențial. Pe măsură ce MNO-urile cedează infrastructura, rolul TowerCo crește și tehnologia rețelelor mobile și tehnologia IT converg în spațiul Open-RAN, iar Connect44 s-a adaptat deja la următoarele mari provocări din industria telecomunicațiilor mobile.

Furnizori de echipamente de rețea