Având istoria noastră pe piețele mobile, fixe și pentru întreprinderi, suntem experți în planificarea, construirea, managementul și securizarea activelor și rețelelor tale.

Compania noastră

Având istoria noastră pe piețele mobile, fixe și pentru întreprinderi, suntem experți în planificarea, construirea, managementul și securizarea activelor și rețelelor tale.
Connect44 logo

Compania Connect44 a fost fondată în 2000, în inima Elveției, în orașul Lucerne, de către co-fondatorii și partenerii James Rogerson și Leo Kidel. De atunci, compania a avut o creștere constantă și organică, continuând să fie proprietate privată.

Povestea noastră

De mai bine de două decenii, Leo Kidel și James Rogerson au condus Connect44 să fie un brand cunoscut pentru încredere și excelență în toată Europa și Marea Britanie. Suntem mândri de echipa noastră consacrată, care cuprinde peste 1300 de colegi dedicați ce oferă serviciile noastre de ultimă generație cu o abordare centrată pe client în 13 țări.

Cu istoria noastră pe piețele mobile, fixe și de întreprindere, suntem specializați în planificarea, construirea, operarea și securizarea sistemelor, activelor și rețelelor pentru MNO. Connect44 este o companie agilă, independentă de furnizor, ceea ce ne face flexibili, și cu care se poate colabora ușor.

O dovadă a stabilității noastre este că mulți dintre oamenii noștri sunt alături de companie de mai bine de 20 de ani și rămân angajați față de Connect44 și abordarea sa axată pe client. Accentul nostru puternic pe comunicarea internă ne ajută, de asemenea, să dezvoltăm relații puternice și de lungă durată cu clienții noștri, care sunt construite pe încredere reciprocă. Credem că integritatea și o abordare prietenoasă în relațiile cu clienții sunt o condiție prealabilă pentru relații de afaceri de succes și susținute.

Connect44 este o organizație dinamică ce s-a adaptat de-a lungul a două decenii pentru a deservi o industrie de telecomunicații în continuă schimbare și, ca rezultat, s-a dezvoltat într-unul dintre cei mai mari furnizori independenți, agnostici de furnizori, de rețele fixe și mobile din Europa. Scopul nostru este de a oferi servicii de înaltă calitate, rentabile operatorilor de rețea, companiilor de fibră, companiilor de turnuri și vânzătorilor de echipamente de rețea.

Connect44 a stabilit 4 avantaje
competitive cheie

Suntem liberi

În calitate de companie independentă și agnostică față de furnizori, suntem capabili să oferim servicii într-o gamă largă de tehnologii, furnizori și clienți. Această libertate este importantă pentru clienții noștri și pentru compania noastră, deoarece suntem imparțiali în abordarea noastră, nefiind afectați de nevoile mai multor acționari.

Suntem flexibili

În cadrul companiei Connect44 nu există o singură dimensiune pentru toate. Lucrăm îndeaproape cu clienții noștri pentru a înțelege preocupările lor reale, provocările lor, pentru a înțelege cele mai bune rezultate și de ce au nevoie cu adevărat pentru a avea succes. Această flexibilitate a oamenilor noștri, a culturii noastre și a modelului nostru de afaceri este ceea ce ne face atât de valoroși pentru clienți.

Suntem rapizi

Răspundem, ne adaptăm, ne schimbăm și furnizăm repede. Susținuți de sentimentul de urgență pe care îl avem ca și companie, continuăm să investim în a fi „rapizi”.

Suntem prietenoși

Cu cultura noastră prietenoasă unică, intrăm în viața clienților și îi lăsăm zâmbind. În ciuda faptului că suntem o companie de tehnologie într-un mediu de rețea complex, acordăm prioritate oamenilor și bunăstării lor. Abilitatea noastră de a ne angaja cu clienții ca persoane fizice și de a crea un mediu de lucru prietenos, rămânând în același timp profesioniști și satisfacând nevoile clienților noștri, ne diferențiază.


Suntem foarte norocoși să avem aceste avantaje competitive și vom continua să promovăm, să ne îngrijim și să creștem aceste avantaje ca parte a strategiei noastre.

Contactează-ne

Valorile noastre

Credem cu tărie în importanța valorilor în obținerea succesului pe termen lung. În acest scop, am identificat patru atribute de bază pe care căutăm să le întruchipăm ca o echipă.

Întruchipând aceste valori, credem că putem realiza lucruri grozave împreună:

Experțiză cu zâmbet - nu acordăm prioritate doar cunoștințelor profunde în domeniile noastre de activitate, ci și atitudinii prietenoase și abordabile atunci când lucrăm cu colegii și clienții.

Satisfacția clienților - ne angajăm să mergem mai sus și dincolo pentru a satisface nevoile clienților noștri și a depăși așteptările acestora.

Pasiune pentru munca, echipa, compania și serviciile noastre - ne străduim să promovăm o cultură a entuziasmului și angajamentului.

Mândria de a oferi rezultate și de a celebra succesul echipei - recunoaștem că realizările unui individ sunt cu adevărat realizările întregii echipe.


Romania Malaysia Sweden Denmark Germany Netherlands Austria Poland Switzerland France Spain Portugal United Kingdom

Prezența noastră

Connect44 este un furnizor global de soluții de telecomunicații, cu o prezență puternică în 13 țări din Europa, Marea Britanie și Asia. Compania s-a impus ca un jucător cheie în industria telecomunicațiilor, oferind soluții inovatoare clienților din toate unitățile noastre de afaceri. Connect44 este cunoscut pentru tehnologia sa de ultimă oră, Centrele de excelență și serviciile excelente pentru clienți, care răspund nevoilor clienților din toate domeniile sectorului de telecomunicații.

De asemenea, acordăm prioritate celei mai mari satisfacții a clienților și ne angajăm să depunem toate eforturile pentru a satisface nevoile clienților noștri și a depăși așteptările acestora. În plus, acordăm o mare valoare pasiunii pentru munca, echipa, compania și serviciile noastre și ne străduim să promovăm o cultură a entuziasmului și angajamentului.

În cele din urmă, ne propunem să fim mândri de a obține rezultate și de a sărbători succesul echipei, recunoscând că realizările unui individ sunt cu adevărat realizările întregii echipe. Susținuți de aceste valori, credem că putem realiza lucruri grozave împreună.

Fă cunoștință cu echipa noastră de management

Fondatorii Connect44

James Rogerson
James Rogerson
Co-Founder
Leo Kidel
Leo Kidel
Co-Founder

Comitetul executiv

Francis Schmeer
Francis Schmeer
Group Chief Executive Officer
Adrian Cojocaru
Adrian Cojocaru
Group Chief People & Culture Officer

Echipa de senior leadership

Remus Colesniuc
Remus Colesniuc
Managing Director Romania