Inginerie 5G

Inginerie 5G

5G: Revoluționăm interactivitatea și conectivitatea pentru un viitor mai bun

Lansarea globală a 5G este în curs de desfășurare, urmat de 5G-SA. În spatele hype-ului se află nu numai posibilitatea de a ne schimba modul în care trăim și lucrăm, ci și incertitudinea, potențialul pentru consecințe nedorite și multe întrebări nerezolvate.

Pentru început, trebuia să vedem modurile tangibile în care 5G va afecta utilizatorii, inclusiv efectul smartphone-ului, deoarece utilizatorul mediu de smartphone își atinge dispozitivul de mai mult de 100 de ori pe zi. Nu există nicio îndoială că oamenii se bazează pe această tehnologie.

În timp ce majoritatea oamenilor presupun că rețelele 5G nu vor face decât să crească această dependență, cercetările arată că utilizatorii sunt mai degrabă ezitanți cu privire la 5G, cel puțin pe piețele dezvoltate. Problema principală este că nu există nicio „aplicație ucigașă” setată pentru 5G, așa cum a fost în timpul lansării 4G, când a făcut instantaneu streamingul video o caracteristică comună, de exemplu.

Există o conștientizare din ce în ce mai mare că, la fel ca în era lansării 3G, nu va exista o aplicație ucigașă, în schimb, utilizatorii vor experimenta și vor îmbrățișa un nivel nou și mult crescut de interactivitate cu dispozitivul lor permanent activat de internet, în care interacțiunea cu aplicațiile este instantanee, fără întârziere în oferirea rezultatelor etc.

5G: Revoluționăm interactivitatea și conectivitatea pentru un viitor mai bun

Compania noastră oferă o gamă largă de
Servicii 5G Managed

CERINȚE

Studierea cerințelor rețelei aplicației

Evaluarea și recomandarea a diferite echipamente și furnizori

DESIGN

Compatibilitate

Planificare

Acoperire

Conectivitate

Proof of Concept

ROLLOUT

Instalare

Comisionare

Testare & Verificare

Troubleshooting

OPTIMIZARE

Funcționalitate

Caracteristici

Asigurarea și îmbunătățirea performanței

O&M

Operare zilnică

Rapoarte periodice

Training și transfer de cunoștințe

Rețele simple, flexibile & diverse

Rețeaua poate fi împărțităîn mod flexibil pentruutilizare publică și privată Gamă flexibilă de produseși posibilitatea de a încorpora aplicații locale Servicii noi cu scopuriși cerințe diverse Aplicații locale CPE

Avem soluții end-to-end pentru
Rețele 5G private

Slicing

LĂȚIME DE BANDĂ

LATENȚĂ

Control

SECURITATE

Core

Aplicații locale

Transport

Ran


5g și IoT: deblocarea posibilităților nelimitate

Va exista, de asemenea, o activare a „Internetului lucrurilor” (IoT), prin care conectivitatea permanentă între dispozitive și aparate, îmbinată cu autonomie și AI va elimina un procent ridicat de interactivitate din viața utilizatorilor activați. De exemplu, un utilizator poate avea o întâlnire într-un alt oraș, iar atunci când acceptă sau rezervă întâlnirea, i se vor oferi instantaneu opțiuni da/nu care vor permite itinerarul optim, deoarece AI și IoT se vor uita la agende, legături de transport, trafic, vor verifica combustibilul în transportul personal, vor stabili casa pentru numărul de ocupanți și, eventual, vor optimiza opțiunile de cumpărături și mâncare, conectând fiecare dispozitiv din viața noastră și optimizându-le pe toate dispozitivele din viața noastră.

5G și 5G-SA „killer-users” sunt mai degrabă în industrie și în Internetul lucrurilor decât în smartphone-uri, iar viitorul producției, sănătății, televiziunii, întreținerii, mașinilor autonome, agriculturii, orașelor inteligente și multe altele este în prezent făurit de mințile inovatoare și creative susținute de flexibilitatea oferită de rețelele 5G, împreună cu capacitate, viteză și fiabilitate fără limite și posibilități de utilizare noi, care oferă inovații fără limite.

Unele dintre cele mai recente aplicații din aceste domenii diversificate sunt mai sensibile decât altele, ceea ce ridică îngrijorări cu privire la confidențialitate, confidențialitatea datelor și securitatea cibernetică. În timp ce confidențialitatea rețelelor publice depinde în întregime de operatori și, în teorie, doar tăierea fizică strictă ar putea garanta că 5G oferă posibilitatea de a avea rețele complet private, care sunt total independente și controlate separat, ceea ce ar fi ideal pentru acele scenarii.

5g și IoT: deblocarea posibilităților nelimitate 5g și IoT: deblocarea posibilităților nelimitate

Connect44: pregătiți să înfruntăm provocările 5g, IoT și următoarea eră a telecomunicațiilor

Vor exista provocări deoarece în mare parte operatorii de rețele mobile (MNO) au fost proprietarii responsabili pentru planificarea, construirea și operarea rețelelor mobile pentru generațiile anterioare de comunicații mobile. Prin urmare, deși rețelele private abordează problemele legate de securitatea datelor și confidențialitatea, provocările operaționale de proiectare, planificare, construire, integrare și gestionare rămân obstacole de depășit în ceea ce privește costul și volumul instalării de telecomunicații necesare pentru a susține 5G, 5G-SA și IoT.

Connect44 este gata să răspundă provocărilor și noilor oportunități oferite de 5G, 5G-SA, IoT și schimbările ulterioare din sectorul telecomunicațiilor, unde MNO-urile și furnizorii de infrastructură a site-ului diverg, pregătite și disponibile pentru a susține nevoile clienților noștri actuali și viitori în generațiile următoare. Suntem unul dintre puținii furnizori de servicii care oferă o adevărată capacitate de servicii end-to-end și operațiuni europene cuprinzătoare.

Connect44: pregătiți să înfruntăm provocările 5g, IoT și următoarea eră a telecomunicațiilor