Abordăm cu încredere schimbările rapide din sectorul telecomunicațiilor

Tehnologia în evoluție

Abordăm cu încredere schimbările rapide din sectorul telecomunicațiilor
Tehnologia în evoluție

Îmbrățișăm schimbările rapide ale tehnologiei din sectorul telecomunicațiilor, dezvoltând și inovând mereu, pentru a ne asigura că rămânem la curent și în fața tendințelor tehnologice. Continuăm să oferim servicii excepționale clienților noștri excepționali.

Suntem capabili să ne bazăm pe talentul, experiența și cunoștințele incredibile ale oamenilor noștri pentru a valorifica cele mai recente progrese tehnologice. În plus, am făcut investiții semnificative în inovații recente, cum ar fi mediul virtual 3D și instrumente de automatizare care permit modelarea virtuală pentru identificarea activelor de la distanță, proiectarea site-ului și suport operațional, schimbând astfel jocul pentru operarea infrastructurii de rețea, managementul activelor, planificare și dezvoltare.

Acceptăm și îmbrățișăm faptul că tehnologia telecomunicațiilor va continua să evolueze rapid și am făcut investiții semnificative în cele mai recente inovații, cum ar fi mediul virtual 3D și platformele AI, care permit modelarea și simularea virtuală a activelor fizice, schimbând jocul pentru infrastructura de rețea și managementul, planificarea și dezvoltarea activelor.

Tehnologia în evoluție

Standardul Open Radio Access Network (ORAN) este o dezvoltare interesantă care permite operatorilor de telefonie mobilă să acceseze cele mai bune opțiuni disponibile pentru hardware și software într-un mediu independent de furnizor, creând soluții „deschise” flexibile și rentabile.

În paralel, evoluția tehnologiilor și standardelor de rețea 5G fac conectivitatea wireless mai rapidă, mai fiabilă și mai eficientă.

Designul site-ului devine din ce în ce mai complex. Pe măsură ce experții în design lucrează la noi valori, cum ar fi managementul latenței și eficiența locației conținutului, continuăm să echilibrăm o acoperire bună a rețelei și rentabilitatea. Ne adaptăm, ne îmbunătățim și sprijinim nevoile clienților noștri.

În toate tehnologiile de rețea mobilă și fixă, nevoia de conectivitate prin fibră de mare capacitate și viteză este primordială în furnizarea capacității de lățime de bandă de date, viteze de date, stabilitate și cerințe de latență ale 5G-SA și 6G. Connect44 planifică, construiește și gestionează mii de soluții FTTx pe an.

Tehnologia în evoluție
Eficiența permite o multitudine de beneficii clienților noștri, scăderea erorilor, scăderea duratei de livrare, optimizarea beneficiilor; realizarea de economii, reducerea costurilor.

Eficiența permite o multitudine de beneficii clienților noștri, scăderea erorilor, scăderea duratei de livrare, optimizarea beneficiilor; realizarea de economii, reducerea costurilor.

Connect44 este în fruntea automatizării, utilizând instrumente avansate de automatizare pentru a optimiza studiile de fezabilitate, planificarea și proiectarea rețelei, implementarea, monitorizarea și operațiunile, reducând intervenția manuală și livrarea proiectelor. Capacitățile noastre de automatizare ne permit să îmbunătățim fiabilitatea, securitatea și performanța rețelelor clienților noștri și să îmbunătățim raportul cost-beneficii. Cu expertiza în automatizare a Connect44, clienții pot experimenta o disponibilitate sporită a rețelei, timpi de nefuncționare redusi și o mai mare agilitate operațională.

Mediu 3D și tehnologie de automatizare

Mediu 3D și tehnologie de automatizare

La Connect44 avem misiunea de a oferi soluții inovatoare care revoluționează sectorul telecomunicațiilor sub toate aspectele. Oferim soluții care economisesc timp și buget, îmbunătățind în același timp eficiența și valoarea procesului.

Connect44 3D Environment Solution – o tehnologie inovatoare pentru industria Telco.

Industria telecomunicațiilor a fost unul dintre cei care au adoptat timpuriu instrumentele de mediu 3D. Cel mai semnificativ avantaj în industriile de telecomunicații și utilități este reducerea uriașă a numărului de operatori calificați și semicalificați necesari pentru a vizita și re-vizita site-urile pentru a finaliza activitățile de observare, fezabilitate, validare, sondaj, planificare și proiectare. Acest lucru economisește timp și reduce costurile.

Unul dintre cei mai mari adoptatori ai acestei tehnologii este inițiativa de 10 ani „Destination Earth” dezvoltată de Uniunea Europeană. Aceasta a implicat crearea unui model 3D de Mediu al Pământului pentru a monitoriza schimbările de dezvoltare a climei.

Mediu 3D și tehnologie de automatizare
Automatizare

Automatizare

Centrul de excelență de automatizare al Connect44 operează în întregul grup, dezvoltând tehnologie avansată de automatizare care generează perspective care nu erau realizabile anterior și sporind eficiența și calitatea serviciilor noastre operaționale și de livrare.

Prin automatizarea proceselor cheie, putem reduce intervenția manuală, putem accelera livrarea proiectelor și, în continuare, ne asigurăm că rețelele clienților noștri funcționează la performanțe optime.

Cu capacitățile noastre de automatizare, clienții se pot bucura de fiabilitate, securitate și agilitate îmbunătățite ale rețelei.

Automatizare
Inginerie RAN

Inginerie RAN

Mai mult de două decenii de experiență și cunoștințe în domeniul telecomunicațiilor fixe și mobile au pregătit Connect44 pentru dezvoltările 5G și 5G-SA.

Oferim o gamă largă de servicii gestionate actuale și moștenite (legacy), de la instruire la soluții de afaceri.

Suntem pregătiți să livrăm generația următoare, dar vom continua să sprijinim tehnologiile și generațiile moștenite.

Inginerie RAN
Open RAN (ORAN)

Open RAN (ORAN)

Compania Connect44 oferă mai multe servicii ORAN operatorilor de telefonie mobilă și vânzătorilor de echipamente din Europa și Anglia, construind și gestionând astfel de operațiuni în Spania și Germania și fiind complet pregătită pentru a primi resurse din Marea Britanie.

Deoarece dezvoltarea ORAN creează oportunități în telecomunicațiile fără fir pentru a dezagrega hardware-ul și software-ul și pentru a crea interfețe deschise, protocoalele ORAN permit operatorilor de telefonie mobilă să aleagă dintr-un număr mai mare de furnizori de software, hardware, radio și antene. Fiind o afacere independentă, vendor-agnostic, Connect44 este gata să sprijine astfel de oportunități interesante.

Open RAN (ORAN)