Mediu 3D & tehnologie de automatizare

Mediu 3D & tehnologie de automatizare

Nenumărate beneficii ale tehnologiei 3D Environment pentru companiile de telecomunicații

Dezvoltarea timpurie a instrumentelor de mediu 3D (Digital Twins) la mijlocul anilor 2010 a fost adesea costisitor de creat, greșit înțeleasă sau creată doar pentru aplicații limitate specifice, cum ar fi validarea line-of-site radio, în acest caz, tehnologia a fost exploatată și nu dezvoltată, deoarece rezultatul principal a fost o creștere semnificativă a calității și o reducere a costurilor de circa 40% a costurilor manuale tradiționale de verificare a site-ului.

Platformele de mediu 3D s-au dezvoltat semnificativ în anii care au trecut. Astăzi, platformele de mediu 3D au dobândit acuratețe și calitate pentru a permite mai multe cazuri de utilizare să fie dezvoltate într-un singur mediu virtual, permițând un domeniu mult mai mare pentru beneficiile de mediu și de cost ale creării unui mediu 3D. O replicare 3D a site-ului, a site-urilor sau a întregii rețele ale unui operator de telecomunicații produce o serie de cazuri de utilizare, de exemplu, crearea unui registru de bază al elementelor de rețea; o revizuire a capacității rețelei în ore și nu în luni, la o fracțiune din cost; capacitatea de a finaliza activitățile de fezabilitate a proiectului în orice număr de elemente în câteva ore, în loc de nenumărate vizite individuale la fața locului.

Nenumărate beneficii ale tehnologiei 3D Environment pentru companiile de telecomunicații

Despre soluția Connect44 3D Environment

Soluția noastră 3D Environment poate oferi o gestionare complet digitalizată și automatizată a site-ului/ site-urilor sau a infrastructurii de rețea și a activelor hardware, utilizând o platformă AI de ultimă generație, scanare cu drone point-cloud, captură de imagini de rezoluție ultra-înaltă, modelare 3D, date mari și o capacitate masivă de procesare.

În capacitatea sa extinsă, soluția de mediu 3D combină cunoștințele noastre despre siguranța site-ului, cerințele ICNIRP, RAN, transport, proiectare, inginerie structurală, hardware-ul furnizorului și operațiuni de service pentru a permite furnizarea unui portofoliu complet de servicii de planificare, construire și operare a rețelei cu o cerință minimă de a vizita un site de către orice resurse de specialitate după ce site-urile au fost sondate de echipele noastre de achiziție de date. Un mediu 3D implementat cuprinzător nu va atenua toate motivele pentru a vizita un site, dar soluția Connect44 este foarte aproape.

Nu în ultimul rând, este beneficiul semnificativ pentru mediu în reducerea cerințelor de a efectua vizite multiple la fața locului.

Despre soluția Connect44 3D Environment

Extinderea unității de afaceri 3D Environment

Numărul de site-uri de telecomunicații a crescut rapid, deoarece fiecare generație de comunicații mobile necesită ca site-urile să fie conectate mai strâns pentru cerințele de acoperire și capacitate. Lansarea internațională a frecvențelor de bandă milimetrică pentru aplicații mobile, în paralel cu dezvoltarea cerințelor pentru cazurile de utilizare cu latență ultra scăzută, va genera cerințe exponențial mai mari de număr de site-uri, de la an la an.

Operatorii de rețea și furnizorii de infrastructură de rețea (furnizori de site) trebuie să continue să își digitalizeze rețelele și să utilizeze un nivel mai mare de autonomie și inteligență artificială, pentru a-și gestiona bazele de active.

La Connect44, unitățile noastre de afaceri de digitalizare, automatizare și mediu 3D își continuă creșterea rapidă pentru a dezvolta mai multe cazuri de utilizare a mediului digital și virtual, pentru a le permite clienților să planifice construirea și gestionarea proprietăților și tehnologiilor lor; dar nu toate lucrurile sunt digitalizate și această creștere rapidă înseamnă că ne extindem echipele digitale.

Extinderea unității de afaceri 3D Environment

Curios să afli mai multe?

Putem oferi informații mult mai valoroase despre soluția de mediu digital 3D Connect44 și cazuri de utilizare.

De asemenea, aruncă o privire la soluția de mediu digital 3D Connect44 aici.