Connect44 este o companie care își prețuiește cu adevărat angajații și promovează o cultură a colaborării și a inovației.

Job-uri

Connect44 este o companie care își prețuiește cu adevărat angajații și promovează o cultură a colaborării și a inovației.

Voice Core Signalling

For our new services and operations center in Romania we are now looking for a motivated team player as Voice Core Signalling.
Romania, Bucharest Vezi Job

Site Access Coordinator

For our team in Romania we are looking for a Site Access Coordinator
Romania, Bucharest Vezi Job

Invoice Processing Administrator

For our new services and operations center in Romania we are now looking for a motivated team player as Invoice Processing Administrator.
Romania, Bucharest Vezi Job

Telecom Implementation Engineer

For our new services and operations center in Romania we are now looking for a motivated team player as Telecom Implementation Engineer
Romania, Bucharest Vezi Job

Front Office Engineer with german

The Front Office Engineer is responsible for monitoring and troubleshooting the customer network on a 24/7/365 basis. This role involves handling incident, fault, and problem management activities, ensuring network and service performance, and performing initial diagnostics and restoration. The engineer will track and manage network element and service faults, providing first-level maintenance and restoration while adhering to the network SLA's
Romania, Bucharest Vezi Job

Sachbearbeiter Payroll und HR Administration 100% (m/w/d)

Zur Ergänzung unseres Teams suchen wir eine zielorientierte und teamfähige Persönlichkeit als Sachbearbeiter Payroll und HR
Switzerland, Lucerne Vezi Job

Credem că oamenii noștri sunt cel mai mare atu al nostru și ne angajăm să creăm un loc de muncă în care toată lumea să poată prospera și să-și atingă întregul potențial. Căutăm profesioniști pasionați care împărtășesc angajamentul nostru de a oferi rezultate remarcabile și de a avea un impact pozitiv asupra lumii. Ca membru al echipei noastre, vei avea acces la o serie de oportunități de avansare în carieră, formare și dezvoltare continuă și un mediu de lucru favorabil și incluziv.

Călătoria în carieră a fiecăruia este unică, motiv pentru care oferim planuri de dezvoltare personalizate, adaptate abilităților și intereselor fiecărui individ. Indiferent dacă ești abia la începutul carierei sau dorești să faci pasul următor, suntem dedicați să te ajutăm să îți atingi întregul potențial.

Credem în promovarea unei culturi a colaborării și a inovației. Încurajăm angajații noștri să lucreze împreună, să împărtășească idei și să depășească limitele a ceea ce este posibil. Lucrând împreună, putem obține rezultate remarcabile și putem face o diferență reală în lume.

Dacă ești în căutarea unei companii în care să poți aduce o contribuție semnificativă, să îți dezvolți cariera și să faci parte dintr-o echipă de susținere și incluzivă, atunci Connect44 este locul perfect pentru tine. Vino să faci parte din familia noastră #C44 și vezi de ce suntem compania unde tuturor le place să lucreze.


Poziții deschise

Romania Malaysia Sweden Denmark Germany Netherlands Poland Austria Switzerland France Spain Portugal United Kingdom