Connect44 este o companie care își prețuiește cu adevărat angajații și promovează o cultură a colaborării și a inovației.

Job-uri

Connect44 este o companie care își prețuiește cu adevărat angajații și promovează o cultură a colaborării și a inovației.

Voice Core Planner (Interconnect)

We are is looking for a motivated Voice Core Planner, based in our services and operations centre in Romania
Romania, Bucharest Vezi Job

Core Network Data Engineer

Overall Purpose: Core Data Build Engineer is responsible for data configuration activity within the core network elements.
Romania, Bucharest Vezi Job

Senior Databuild Engineer

Overall Purpose: A Core Data Build Engineer is responsible for data configuration activity within the core network elements
Romania, Bucharest Vezi Job

Voice Core Planner (IMS Planner)

We are looking for a motivated Voice Core IMS Planner, based in our services and operations centre in Romania. You must be a team player and a very good organizer
Romania, Bucharest Vezi Job

Service Desk Engineer with Spanish

The Service Desk Engineer will provide an excellent customer service through 1st line support via calls, emails and tickets for general network issues and service affecting incidents, in the local language, being efficient with minimal supervision.
Romania, Bucharest Vezi Job

Core Data Build Engineer

Connect 44 are looking for a Core Data Build Engineer to join our team on a Contract Basis.
United Kingdom, Reading, Berkshire Vezi Job

Credem că oamenii noștri sunt cel mai mare atu al nostru și ne angajăm să creăm un loc de muncă în care toată lumea să poată prospera și să-și atingă întregul potențial. Căutăm profesioniști pasionați care împărtășesc angajamentul nostru de a oferi rezultate remarcabile și de a avea un impact pozitiv asupra lumii. Ca membru al echipei noastre, vei avea acces la o serie de oportunități de avansare în carieră, formare și dezvoltare continuă și un mediu de lucru favorabil și incluziv.

Călătoria în carieră a fiecăruia este unică, motiv pentru care oferim planuri de dezvoltare personalizate, adaptate abilităților și intereselor fiecărui individ. Indiferent dacă ești abia la începutul carierei sau dorești să faci pasul următor, suntem dedicați să te ajutăm să îți atingi întregul potențial.

Credem în promovarea unei culturi a colaborării și a inovației. Încurajăm angajații noștri să lucreze împreună, să împărtășească idei și să depășească limitele a ceea ce este posibil. Lucrând împreună, putem obține rezultate remarcabile și putem face o diferență reală în lume.

Dacă ești în căutarea unei companii în care să poți aduce o contribuție semnificativă, să îți dezvolți cariera și să faci parte dintr-o echipă de susținere și incluzivă, atunci Connect44 este locul perfect pentru tine. Vino să faci parte din familia noastră #C44 și vezi de ce suntem compania unde tuturor le place să lucreze.


Poziții deschise

Romania Malaysia Sweden Denmark Germany Netherlands Poland Austria Switzerland France Spain Portugal United Kingdom