Connect44 achiziționează AMG Engineering pentru soluții complete de planificare, construire și gestionare a rețelelor în toată Europa
Connect44 achiziționează AMG Engineering pentru soluții complete de planificare, construire și gestionare a rețelelor în toată Europa
Comunicate de presă

Connect44 achiziționează AMG Engineering pentru soluții complete de planificare, construire și gestionare a rețelelor în toată Europa

[Lucerne, 1 August 2023] - Grupul Connect44, unul dintre cei mai mari furnizori de soluții complete de telecomunicații din Europa pentru planificare, construire și gestionare, este mândru să anunțe achiziția integrală a AMG Engineering, o companie de Mobile Planning și Site Design cu sediul în Spania și cu operațiuni în Germania și Polonia. Prin această achiziție, Connect44 își îmbunătățește propunerea sa de valoare strategică de Planificare-Construire-Gestionare, oferind o gamă integrată de planificare, proiectare, achiziție, construire, gestionare a operațiunilor și servicii de teren pentru rețelele mobile și fixe în 12 țări din Europa. AMG Engineering va fi complet integrată în Connect44 ca o unitate de afaceri denumită Connect44 Soluții de Proiectare și Planificare sub supravegherea lui Manuel Cespedes, Director General, care va raporta lui Francis Schmeer, CEO al Grupului Connect44.

În calitate de furnizor unic, Connect44 oferă soluții complexe pentru operatorii de telefonie mobilă, companiile de turnuri, companiile de telefonie fixă și furnizorii de echipamente de rețea, reducând astfel costurile de achiziție și livrare.

Această achiziție reprezintă o etapă semnificativă pentru Connect44, deoarece completează portofoliul de soluții "Build" al companiei, permițându-ne să participăm la proiecte de Site Design în mod independent sau ca parte din proiecte mai mari. Achiziția AMG aduce expertiză valoroasă și cunoștințe pentru consolidarea Connect44 în domeniul construcției de site-uri mobile.

Prin intermediul clienților și subcontractorilor AMG din Germania, Connect44 va extinde afacerea în regiune, oferind o valoare crescută clienților. Prezența AMG în Polonia oferă de asemenea Connect44 o entitate juridică și forță de muncă calificată, facilitând astfel extinderea companiei și oportunitatea unor noi proiecte.
Per total, această achiziție îmbunătățește capacitățile Connect44, oferind o gamă mai cuprinzătoare de servicii clienților săi, în timp ce valorifică experiența AMG pentru creștere și expansiune.

Francis Schmeer, CEO al Grupului Connect44, declară:
Suntem mândri să anunțăm achiziționarea AMG Engineering, care completează strategia noastră și care ne întărește poziția de furnizor de încredere de soluții pentru rețele de telecomunicații. Această investiție ne permite să oferim clienților noștri o gamă integrată de servicii, reducând costurile și sporind eficiența. Suntem entuziasmați de oportunitățile pe care le vedem această nouă etapă și suntem siguri că va aduce beneficii atât companiilor, cât și clienților noștri. "

Despre Connect44:
Fondat în anul 2000 în orașul Lucerne, Elveția, Grupul Connect44 este dedicat construirii de relații puternice și de durată cu clienții săi. Cu peste 1300 de experți în telecomunicații aflați în 12 țări din Europa, oferim un portofoliu de soluții complet ce acoperă planificarea, construcția și managementul rețelelor. Ca unul dintre cei mai mari furnizori independenți de soluții de rețea fixă și mobilă, vendor-agnostic din Europa, Connect44 susține operatorii de rețea, companiile de fibră și turnuri și furnizorii de echipamente de rețea, în timp ce continuă să ofere servicii de consultanță excepționale clienților într-o industrie dinamică.