Connect44 Group accelerează creșterea business-ului prin numirea lui Francis Schmeer drept noul CEO al Grupului
Connect44 Group accelerează creșterea business-ului prin numirea lui Francis Schmeer drept noul CEO al Grupului
Comunicate de presă

Connect44 Group accelerează creșterea business-ului prin numirea lui Francis Schmeer drept noul CEO al Grupului

Connect44 Group continuă o serie de măsuri strategice pentru a accelera creșterea afacerii, prin numirea lui Francis Schmeer în funcția de CEO al Grupului.

Noul lider al Connect44 are o experiență semnificativă la nivel global în mai multe sectoare, de la telecomunicații până la tehnologia sănătății, inclusiv experiență în funcții de management executiv la Sony Ericsson, OC Oerlikon și Ascom.

„M-am alăturat companiei deoarece cred în potențialul enorm de extindere al Connect44 și, în cele din urmă, pentru că împărtășesc aceeași viziune ca și fondatorii: să devenim cea mai mare companie independentă de soluții de inginerie IT și telecomunicații din Europa, păstrând în același timp cultura noastră de servicii foarte clară și distinctă”, a spus Francis Schmeer.

Noul CEO al Grupului va continua misiunea începută de co-fondatorii companiei, Leo Kidel și James Rogerson, cu peste 23 de ani în urmă, și va sprijini creșterea afacerii în mod strategic, precum și prin capacități operaționale îmbunătățite. „Scopul meu este să dezvolt și să execut o strategie accelerată de creștere organică și anorganică, crescând în același timp propunerea de valoare a principalului furnizor pentru operatorii de telefonie mobilă, companiile de tip turn și companiile de rețea de nivel 1 din Europa”, a adăugat Francis Schmeer.

„De când am înființat Grupul Connect44, am avut întotdeauna misiunea de a oferi clienților noștri servicii de cea mai bună calitate. Pe lângă dăruirea minunată a întregii noastre echipe, am făcut și investiții strategice și geografice importante pentru a crea parteneriate pe termen lung cu clienții pentru care suntem bine cunoscuți în industrie.”, a adăugat James Rogerson, co-fondator Connect44.

Ca parte a conducerii business-ului către succes și extindere în continuare, noul CEO al grupului va introduce, de asemenea, inovații tehnologice, cum ar fi automatizarea Digital Twin și digitalizarea operațiunilor și proceselor rețelei clienților. „Avem încredere în Francis Schmeer și în echipa de management pentru a ne extinde amprenta cu inovații continue, în timp ce dezvoltăm soluții de ultimă generație menite să creeze valoare pentru clienții noștri”, a declarat Leo Kidel, co-fondator Connect44.

Despre CONNECT44

Connect44 Group este un integrator de sisteme în domenii precum soluții mobile, rețele fixe și servicii enterprise, cu prezență în 11 țări și peste 1.200 de angajați. Cu sediul central în Lucerna, Elveția, brandul Connect44 a fost co-fondat de Leo Kidel și James Rogerson în 2000.