Connect44 Group face o investiție strategică în MYX, un start-up de tehnologie Digital Twin alimentată de inteligență artificială
Connect44 Group face o investiție strategică în MYX, un start-up de tehnologie Digital Twin alimentată de inteligență artificială
Comunicate de presă

Connect44 Group face o investiție strategică în MYX, un start-up de tehnologie Digital Twin alimentată de inteligență artificială

Scopul principal al Grupului Connect44 este de a dezvolta servicii de ultimă generație pentru clienții săi din toată Europa. Ca parte a eforturilor continue ale companiei de a investi în soluții tehnologice de ultimă oră, Grupul Connect44 a întreprins o investiție strategică de capital în MYX AD, ca parte a celei mai recente runde de finanțare a companiei. MYX este un start-up tehnologic cu sediul în Bulgaria, care dezvoltă soluții digitale duble pentru gestionarea rețelelor de active la scară largă, cu un accent deosebit pe industria telecomunicațiilor.

Noua afacere a atras deja clienți importanți, oferind soluții entităților din toate verticalele din sectorul telecomunicațiilor și nu numai, inclusiv operatori de telefonie mobilă, companii turn și integratori de sisteme.

O soluție Digital Twin cu un instrument puternic pentru gestionarea activelor digitale

Platforma digitală geamănă alimentată de inteligență artificială dezvoltată de MYX oferă o gamă largă de beneficii întreprinderilor din orice industrie, care se concentrează pe gestionarea rețelelor complexe de active, inclusiv infrastructura, sursele regenerabile, minerit, imobiliar și transportul de electricitate, printre altele.
În sectorul telecomunicațiilor, soluția Digital Twin poate sprijini clienții într-un spectru larg de activități, inclusiv proiectarea și implementarea site-ului end-to-end, verificarea și actualizările inventarului, verificări de conformitate cu EMF și ICNIRP și analiză structurală. Mai mult, platforma poate genera modele BIM precise, permițând gestionarea holistică a rețelei unui client în mod automat și reducând semnificativ timpul necesar pentru producerea rezultatelor cheie.

„De când am fondat Grupul Connect44 în urmă cu peste 20 de ani, am avut mereu misiunea de a oferi clienților noștri și potențialilor servicii de cea mai bună calitate. Pe lângă dăruirea minunată a echipei noastre, ne-am bazat și pe investiții strategice în tehnologie precum companiile MYX, care inovează și dezvoltă soluții de ultimă generație care pot aduce valoare adăugată nouă ca companie, dar și partenerilor noștri”, a declarat Leo Kidel, Co-fondator Connect44 și Director al Consiliului MYX.

Investiții care propulsează expansiunea în industria telecomunicațiilor

Cea mai recentă rundă de investiții a MYX condusă de Connect44 va oferi companiei resursele necesare pentru a se extinde în continuare în sectorul telecomunicațiilor și pentru a continua să capteze clienți strategici pe piețele cheie.

„Capitalul strâns în ultima noastră rundă de investiții va fi desfășurat pentru a ne consolida și mai mult poziția de furnizor de lider de piață de soluții gemene digitale end-to-end în sectorul telecomunicațiilor. Folosirea rețelei Connect44 și combinarea acesteia cu investițiile strategice în stabilirea prezenței pe piețele cheie și dezvoltarea în continuare a soluției noastre ne va asigura că rămânem în fruntea curbei și continuăm să furnizăm tehnologie de ultimă oră clienților noștri”, a explicat Yavor Mihailov, co-fondator și CEO al MYX.

Despre CONNECT44

Connect44 Group este un integrator de sisteme în domenii precum soluții mobile, rețele fixe și servicii pentru întreprinderi, cu birouri în 11 țări. Cu sediul central în Lucerna, Elveția, brandul Connect44 a fost înființat de Leo Kidel și James Rogerson în 2000. Acest parteneriat a marcat începutul unei călătorii digitale remarcabile, care a făcut posibil ca în prezent să avem peste 1.200 de angajați în Europa.
Găsește mai multe informații online pe site-ul nostru: https://connect44.com/ 

Despre MYX

MYX AD este un start-up tehnologic axat pe dezvoltarea de soluții software pentru managementul rețelelor de active la scară largă, combinând tehnologia digitală dublă cu analize bazate pe inteligență artificială. Cu sediul central în Sofia, Bulgaria, MYX deservește clienții la nivel internațional, cu un accent deosebit pe sectorul telecomunicațiilor. Echipa fondatoare a MYX este formată din șase membri care provin dintr-o varietate de medii, reunind expertiza unică într-un set divers de domenii de afaceri. Înainte de runda de investiții condusă de Connect44, MYX a mai strâns o investiție în martie 2021.

Găsește mai multe informații online la: https://myxrobotics.com/