Connect44 Group, partenerul potrivit pentru proiecte Digital Twin
Connect44 Group, partenerul potrivit pentru proiecte Digital Twin
Blog

Connect44 Group, partenerul potrivit pentru proiecte Digital Twin

Grupul Connect44 are misiunea de a oferi clienților și partenerilor noștri soluții inovatoare care vor revoluționa industria de telecomunicații în fiecare aspect al afacerii. Ne propunem să oferim soluții care să aducă economii importante de timp și bugete, dar și să îmbunătățească munca și să aducă eficiență în diverse procese. Din 2022, mergem „all-in on green”, dezvoltăm servicii ecologice care vor conduce la o afacere durabilă și neutră din carbon.

Digital Twin – tehnologia inovatoare pentru industria Telco

Soluția Digital Twin poate aduce multiple beneficii diverselor afaceri și industrii, dar printre primii care adoptă această tehnologie se numără industria Telecom. Unul dintre cele mai mari avantaje ale acestei tehnologii revoluționare este că permite unei companii să vadă ce se întâmplă în fiecare etapă a fiecărui proces, reducând astfel timpul și costurile petrecute cu un proiect, precum și minimizând erorile umane. În plus, această tehnologie poate sprijini organizațiile în lupta lor împotriva schimbărilor climatice. Un astfel de exemplu este inițiativa de 10 ani „Destinația Pământ” dezvoltată de Uniunea Europeană, care implică crearea unui Digital Twin al Pământului pentru a mapa dezvoltarea climei.

Nenumărate beneficii ale tehnologiei Digital Twin pentru companiile de telecomunicații

Cu sprijinul Digital Twin, companiile de telecomunicații pot economisi timp și resurse în fiecare fază a operațiunilor lor, permițând să se reducă câteva luni între schimbările reale din domeniu și reprezentarea digitală a acelei noi realități. De la eficiența operațională în planificare, proiectare, implementare, până la optimizarea rețelei și întregul ciclu de viață operațional.

Despre soluția Connect44 Digital Twin

Soluția noastră Digital Twin poate oferi o gestionare complet digitalizată și automatizată a activelor tale fizice, utilizând inovații software de ultimă oră în jurul imaginii aeriene, modelării 3D, Big Data și AI. Putem combina cunoștințele noastre despre RAN, relații cu furnizorii și operațiuni de service pentru a îți ajuta compania să gestioneze o proprietate cu mai mulți furnizori, având în același timp capacitatea de a utiliza instrumente, drone și software Digital Twin pentru a simplifica și a reduce costurile complexității gestionării utilizării activelor tale de la mai mulți furnizori. În același timp, această soluție este prietenoasă cu clima deoarece reduce cu peste 90% vizitele pe site.

Beneficiile tale în utilizarea soluțiilor Connect44 Digital Twin

Cu această soluție puternică, îți putem oferi instrumentele necesare, permițându-ți să te bucuri de avantajele utilizării software-ului de ultimă generație în afacerea ta, aducând economii și îmbunătățiri semnificative:

  • Precizie de măsurare certificată mai puțin de 0,5 grade

  • Economie de timp de până la 90% față de metodele tradiționale de topografie

  • Cu până la 80% mai rentabil decât metodele tradiționale

  • O soluție care asigură că atât echipa, cât și datele tale sunt în siguranță

  • Soluție end-to-end, de la piloți de drone, licențe, până la achiziția de date, analiză și rapoarte prin intermediul unei baze de date bazate pe cloud și de inventar

     

Cum funcționeazã?

Soluția Connect44 Digital Twin se bazează pe procese extrem de automatizate care funcționează fără probleme în reunirea tuturor datelor pentru a le evalua.

Extinderea unității de afaceri Digital Twin are ca rezultat creșterea noastră

Nevoia tot mai mare de digitalizare în industria telecomunicațiilor, plasează Connect44 Digital Twin pe o cale de creștere rapidă, care creează, de asemenea, noi oportunități de angajare. Află mai multe aici despre pozițiile deschise de piloți de drone sau consultă toate pozițiile deschise pe diferite piețe europene.

Încă un lucru bun de știut

Connect44 Digital Twin utilizează o platformă bazată pe cloud care îți permite să îți accesezi datele oricând și oriunde. În acest fel, datele tale sunt întotdeauna accesibile, sigure, la un clic distanță în browserul tău de internet, pe fiecare dispozitiv!

Curios să afli mai multe?

Putem oferi informații mult mai valoroase despre soluția Connect44 Digital Twin și cazuri de utilizare.

Contactează-ne!