Servicii de planificare și construire a rețelei
Servicii de planificare și construire a rețelei
Blog

Servicii de planificare și construire a rețelei

Connect44 are peste 23 de ani în care furnizează soluții complete și personalizate de planificare și construire a rețelei pentru operatori și furnizori de telecomunicații europeni de top.

Echipele noastre independente de furnizori sunt disponibile pentru a oferi cele mai bune servicii din clasă, care acoperă soluțiile de planificare și construcție end-to-end pentru noile tale cerințe de rețea.

De asemenea, îți putem oferi îndrumarea tehnică expertă pentru a ne asigura că rețeaua ta existentă îndeplinește cerințele prezentărilor sau actualizărilor tehnologice în continuă creștere.

Cea mai bună planificare pentru prezent și viitor

Credem că una dintre dependențele cheie pentru o rețea excelentă din punct de vedere operațional este planificarea și proiectarea atentă și amănunțită. Oferim clienților noștri soluții end-to-end, de la proiectarea site-ului, planificarea rețelei, implementarea până la servicii de măsurare EMF.

Echipa noastră independentă de furnizori are mulți ani de experiență în proiectarea de noi integrări de acces și transport, optimizarea rețelelor existente sau asistență în consilierea clienților cu privire la noile opțiuni tehnologice de pe piață.

Echipele noastre de profesioniști experimentați te ajută să planifici o rețea care este personalizată pentru a se potrivi nevoilor și preferințelor tale de afaceri.

Connect44 este un integrator de sisteme care oferă servicii profesionale pentru rețele mobile, fixe și IT. De-a lungul a peste 23 de ani, ne-am construit o reputație pentru calitate, inovație și încredere pentru a oferi toate nevoile în ceea ce privește planificarea, operarea, monitorizarea, optimizarea, securizarea și întreținerea rețelelor.

Cu birouri în 13 țări europene și o echipă dinamică de 1.300 de specialiști tehnici, ne mândrim cu furnizarea de servicii cu cunoștințe, grijă și entuziasm.